Comissions & WhatsApp

GESTIÓ INTERNA

La comissió de gestió interna és la comissió que s'ocupa del funcionament de l'Associació de Famílies i totes les activitats relacionades. És el rovell de l'ou de la feina de l'AFA i us permet entrar, si ho voleu, a la junta.

Algunes de les tasques i funcions associades a aquesta comissió són la gestió de socis, tracte amb aFFaC, gestió de l'economia, delegats, web i xarxes socials, comunicació ....

Apunteu-vos-hi!!! Us volem amb nosaltres!!!

SERVEIS ESCOLARS

La comissió de serveis escolars es dedica a la cura i correcte funcionament de tots els serveis que s'ofereixen a les famílies pels seus fills i filles i totes les activitats relacionades.

Algunes de les tasques i funcions associades a aquesta comissió són el control del servei de menjador, gestió d'extraescolars i servei de Bon Dia.

Necessitem mans per a donar un bon servei pels nostres fills i filles.

FESTES I PINYA CASTELLUM

Si vosaltres sou més dels que us agrada la festa i les relacions socials, aquesta és la vostra comissió. La comissió de festes i pinya castellum es dedica a preparar els esdeveniments que succeeixen durant l'any fora de l'horari escolar, i habitualment en relació amb el municipi.

Algunes de les tasques i funcions associades a aquesta comissió són el berenar de festa major, la castanyada, loteria, sortides variades, Sant Jordi, Sant Julià de Ramis Floreix i la Festa de fi de curs.

COMISSIONS AFA-ESCOLA

Delegats

A cada classe hi ha un o més d’un delegat que fa de pont entre famílies i mestres. T’agradaria ocupar aquest paper o ajudar al delegat actual en les seves tasques? Parla amb el tutor per fer-te delegat.

CO. Co-creació del pati

El projecte de co-creació del pati, s’organitza per subcomissions i entre tots creem un pati per a què sigui més xulo i adequat pels nostres fills i filles

WhatsApp - Apunta't-hi!

CO. Escola nova

Seguim i supervisem el projecte de l’escola nova que ha de ser efectiva en els propers anys

WhatsApp - Apunta't-hi!

CO. Espai coneixement

Busquem xerrades i activitats interessants per formar-nos en aquesta difícil tasca d’educar

WhatsApp - Apunta't-hi!

CO. Jornada continuada

A tot Europa i fins i tot a Espanya, les escoles funcionen amb horari continuat. Nosaltres treballem per poder aplicar a la nostra escola aquesta modalitat

WhatsApp - Apunta't-hi!