Comissió Pati

L'entrada de l'Escola Castellum era motiu de queixa des de feina temps, sobretot pel mal estat en els dies de pluja. Això ens va dur a pensar que ens havíem de posar mans a l'obra si ho volíem arreglar. El primer pas va ser decidir d'on trauríem els diners per fer-ho. Finalment es votar en assemblea, que els diners recaptats en les fetes de SJRF dels anys 2015/16 i 2016/17, serien per arreglar aquesta entrada tan desitjada.

Es va activar la Comissió. Després d'un procés de pro-creació es va posar en marxa. Poc a poquet s'han anat fent visible les millores. Finalment, a finals de novembre, es va posar el ciment. I, després de molts mesos de treballar-hi, el passat 22 de març de 2019, es va inaugurar la nova entrada!!!! Estem super contents!!!

Nova entrada

Tot això és possible gràcies a la col·laboració, sempre desinteressada, de les famílies i del personal del Centre!! Junts ho hem aconseguit!!!

Moment on pares Castellum i en Juan posen el ciment a l'entrada

Us deixem un video, publicat al web de l'escola, perquè en veieu el moment de la inauguració. En Juan va ser l'encarregat de tallar la cinta!! Qui millor?