Sant Jordi 2017

El dia 21 d'abril vam celebrar el Sant Jordi a l'escola. Va ser molt divertit. Vam muntar parades de llibres de segona mà, i els vam vendre, també coques fetes per les famílies, sucs, begudes,... Vam assistir a una classe participativa de Judo!!! Grans i petits ens ho vam passar molt i molt bé!!

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.

Des de l'AFA de l'Escola Castellum, amb la col·laboració de l'Escola i també amb l'ajuda de l'Ajuntament, volem tirar endavant la festa de Sant Jordi però una mica "alternativa". Aquest any Sant Jordi cau en diumenge i això és un problema a nivell de fer una festa "escolar". És per això que hem decidit fer alguna cosa pel divendres 21 d'abril. Ens caldrà l'ajuda de famílies, mestres, avis, veïns ... per a fer una recollida de llibres de segona mà, llibres que ja no es volen o no es necessiten, per poder vendre a preus simbòlics. També demanarem famílies voluntàries per fer coques o qualsevol cosa per poder vendre aquest dia. Des de l'escola també s'aportaran manualitats fetes pels nens. Cal tenir en compte que totes les recaptacions aniran exclusivament a subvencionar les colònies dels nens i nenes de l'escola previstes pel maig.

Ens hem començat a posar en moviment activant les diferents comissions implicades i des dels diferents grups de whatsapp ja s'està demanant caixes i llibres.

Es penjarà una graella al plafó de l'AFA per demanar voluntaris, però si voleu, també us podeu apuntar des del formulari que trobareu més avall, a aquesta mateixa pàgina. Moltes gràcies per avançat!!!

Us demanem màxima col·laboració ja que és per subvencionar les colònies dels nostres nens i nenes.