Volcà de Can Guilana

CRÒNICA D'UNA SORTIDA GENIAL!!!!

Membres de la Junta de l’AFA es van reunir amb el Grup Excursionista de Sant Julià de Ramis per buscar una sortida interessant

per poder fer les famílies amb els nens i les nenes. Una ruta prou senzilla per poder-la fer totes les edats,des dels petits de P3 fins als grans de 6è. El Grup excursionista ens va proposar una sortida al Volcà de Can Guilana, un lloc poc conegut del nostre entorn. Ens va semblar molt interessant i vam decidir tirar-ho endavant.

La sortida va ser el dia 19/11/2017 i el punt de trobada on ens vam trobar tots va ser al Golf, on hi havia El Rebost, davant del Castell de Montagut, a les 10:00.

Ens vam trobar moltes famílies Castellum i molts membres del Grup Excursionista per fer via cap al Volcà de Can Guilana.

Després de posar-nos al dia, xerrar amb uns i xerrar amb altres, vam iniciar la ruta

Va ser una caminada molt agradable fins arribar al volcà i el temps ens va acompanyar.

Un cop vam arribar al Volcà, ens hi esperaven membres del Grup que ens van explicar en què consistia un volcà, què era, com funcionava, ens van parlar, molt visualment, de les capes de la terra i moltes d'altres coses interessants... molt didàctic.

Després d'una cerca que van fer els infants, es va poder fer com una poció, un experiment, amb diferents elements, per provocar una simulació d'erupció d'un volcà.

Els nens i nenes van estar super atents a l'explicació (i segur que més d'un ho voldrà o ho haurà provat a casa).

Després d'esmorzar, vam fer tornada cap a les banderes. Una molt bona experiència.

Agraïr des d'aquí al Grup Excursionista de Sant Julià de Ramis per aquesta experiència, i esperem que sigui la primera de moltes. Vau fer que descobríssim, de manera divertida i amena, un paisatge poc conegut.

I gràcies també per les fotos que ens heu enviat!!