Sant Julià de Ramis Floreix 2018

“Sant Julià de Ramis Floreix” és una festa solidària que va néixer el 2015, fruit de la voluntat de l’escola d’obrir-se al poble i la necessitat de l’AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) de recollir diners per arreglar l’escola allà on Generalitat i Ajuntament no podien arribar.

Una comissió formada per pares i mares de l’escola va contactar amb l’Ajuntament i amb les diferents associacions del poble, i els va demanar si ens podien ajudar a muntar una festa que pogués agradar a tothom; veïns i veïnes del poble i rodalies, nens i nenes, pares i mares, avis, parents... L’Ajuntament de Sant Julià de seguida s’hi va implicar; també moltes de les associacions de Sant Julià ens van donar un cop de mà, així com l’Aula de Lectura, l’escola Castellum, i amb l’ajut de moltes famílies voluntàries van fer la primera festa possible.

Ara, cada any tots ells ens regalen el seu temps per fer-ho possible. La festa compta ja amb 3 edicions acabades, i s’està convertint en una petita tradició que es celebra cada segon diumenge de maig. Aquest any 2018, és el dia 13 de maig.

“Sant Julià de Ramis Floreix” consisteix bàsicament, i a preus molt populars, d’una matinal de tallers (varien d’any en any, però hem tingut manualitats, maquillatge, zumba, batucada, costura, corones de flors...), seguida d’un bon dinar popular, una cantada de coques, una rifa llampec però amb premis enormes cedits per establiments del poble, i per completar la jornada, exhibicions i inflables tota la tarda cortesia de l’Ajuntament.

7

I ja hi tornem a ser, muntant la quarta edició per aquest 2018! Amb el mateix format, però amb propostes noves i cada cop més implicació dels infants de l’escola. El cartell i logo han estat completament dissenyats i redactats pels alumnes de 3er i 4rt. Els felicitem!

Els beneficis que es recullen es destinen íntegrament a millores per l’escola, de les quals en gaudeixen tant infants socis de l’AFA com no socis. Enguany es dedicaran a “cinema, art i música”.

Feu màxima difusió de la festa; pengeu el cartell a les vostres xarxes socials, convideu parents i amics a venir! La diversió està assegurada i el vostre gest solidari ajudarà a tots els i les alumnes de l’escola.

Us deixem algunes fotografies de l’edició de l’any passat, i podeu veure el programa complet que hi va haver a l’apartat SJRFloreix 2017. Aviat penjarem tota la programació 2018!

Si el projecte us engresca o teniu propostes a fer, si us plau contacteu amb nosaltres; necessitem tota l’ajuda possible. Moltes gràcies!

Us adjuntem el cartell d'aquest any amb pdf per si us el voleu descarregar!!!