Sant Julià de Ramis Floreix 2019

“Sant Julià de Ramis Floreix” és una festa solidària que va néixer el 2015, fruit de la voluntat de l’escola d’obrir-se al poble i de la necessitat de l’AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) de recollir diners per arreglar l’escola allà on Generalitat i Ajuntament no podien arribar. Enguany se celebra el 5è any!!!!

La Comissió SJRF està formada per pares i mares de l'escola Castellum, que decideixen donar el seu temps i esforç, per crear la festa més gran que coordina l'AFA, amb la col·laboració de l'Escola Castellum i l'Ajuntament de Sant Julià de Ramis. Son mesos d'esforç buscant empreses, entitats, associacions,... que vulguin donar un cop de mà. També mesos buscant tallers que puguin interessar i agradar a tothom, veïns i veïnes del poble i rodalies, nens i nenes, pares i mares, avis, parents... . Aquest any hem comptat amb un munt d'empreses que han volgut posar el seu granet de sorra. Els hi estem immensament agraïts. I també a les famílies que estan al peu de canó el dia de la festa (per cert, trobareu graelles al plafó de l'AFA per si voleu col·laborar el dia 12/5).

La festa compta ja amb 4 edicions acabades, i s’està convertint en una petita tradició que es celebra cada segon diumenge de maig. Aquest any 2019, és el dia 12 de maig.

“Sant Julià de Ramis Floreix” d'enguany consistirà amb una Caminada Popular seguida per una actuació dels Trabucaires de la Costa Roja (activitat de risc controlada per ambulància i personal sanitari), concurs i exhibició de flors i plantes, una matinal de tallers (varien d’any en any, però aquest any tenim tallers de manualitats, maquillatge, zumba, Crossfit, Bike Trial, entre molts altres...), seguida d’un bon dinar popular, entrega de premis del concurs, i una sobretaula de quines (4 quines + 1 antiquina + 1 quina infantil) amb premis enormes cedits per establiments del poble, i per completar la jornada, exhibició de Biketrial gràcies a BikeTrial la Garrotxa i inflables tota la tarda cortesia de l’Ajuntament.


JA TENIM EL CARTELL DE LA FESTA!!!


I aquí us deixem el cartell pel concurs de Flors i Plantes!!!


Pots escoltar la falca que ens han preparat alumnes de l'escola Castellum!!! Dona-li al Play!!

Si el projecte us engresca o teniu propostes a fer, si us plau contacteu amb nosaltres; necessitem tota l’ajuda possible.


I recordeu, tots els beneficis van per millorar l'escola dels nostres fills i filles!! Moltes gràcies!


I com a festa gran que és, hem creat la seva pròpia pàgina web:


Et convidem a visitar-la i a descobrir a tots els col·laboradors que participen aquest 2019, d'una manera o d'una altra, a la festa de tots!!! SJRF'19!!!

Moltes gràcies!!!

PROGRAMA 5è SANT JULIÀ DE RAMIS FLOREIX!

Diumenge, 12 de maig


Durant tot el dia - 10:00 a 18:00 a l'entrada de l'Escola Castellum, on hi ha el salze viu.

- Exposició de les obres participants al V concurs de flors i plantes “Sant Julià de Ramis Floreix!”. Veure bases per participar-hi al final d’aquest fulletó.

Hi haurà servei de bar i entrepans tot el dia.

ACTIVITATS

9:30-11:00 (*) Caminada Popular!!

11:00-11:30 (*) Els Trabucaires de la Costa Roja de Sant Julià – Sortida del Centre Cívic (ACTIVITAT DE RISC SUPERVISADA PER AMBULÀNCIA I PERSONAL SANITARI)

NOTA IMPORTANT: L’organització adverteix a les persones amb problemes d’oïda o amb sensibilitat auditiva, en especial la gent gran i els infants, que adoptin mesures de precaució en els actes en els quals participin els trabucaires

10:30-13:30 (*) Tallers infantils i per a adults (manualitats, maquillatge, perruqueria, henna, BikeTrial, Crossfit, etc.)

Lloc de les activitats: exterior del centre cívic. El BikeTrial es farà a l’interior del pati de l’Escola Castellum. Per a gaudir-ne, veure nota i preu al final del programa. (*)

11:00-12:30 (*) Masterclass de zumba, a càrrec de la Fefa i 7 monitors més a l’interior del centre cívic. Per infants i adults (veure nota al final del programa)

13:30- Gran dinar popular al voltant del centre cívic.

Cal portar plats, tovallons, coberts i gots.

Adults: Amanida, arròs a la cassola, pa, vi, aigua i postres.

Infants: Macarrons, pa, aigua i postres.

Preu del tiquet per adult: 10 €.

Menú infantil (fins 12 anys): 5,5 €


Opció vegetariana (arròs de verdures): envieu un avís a santjuliaderamisfloreix@gmail.com abans del 10 de maig.

Punts de venda: Aula de Lectura, Pamxuculata, Escola Castellum.

15:15- Lliurament dels premis als guanyadors del concurs de Flors i Plantes.

Tot seguit, cap a les 15:30, gran QUINA popular amb sorpreses i magnífics lots cedits per establiments col·laboradors (*). Hi haurà 4 quines + 1 antiquina + 1 quina infantil.

16:00-19:00 (*) Inflables (2 a 14 anys) - exterior del centre cívic. Per a gaudir-ne, veure nota al final del programa. (*)

17:30- Exhibició de Bike Trial a càrrec de Bike Trial la Garrotxa, al pati de l’Escola Castellum.

(*) Participació a totes les activitats infantils (tallers, inflables etc)

Nens/es: 3 € si s’ha adquirit el tiquet infantil pel dinar popular, cal bescanviar el retallable que hi ha al tiquet del dinar per un braçalet. Es podrà obtenir al bar que hi haurà a l’exterior del pavelló.

5€ si no es participa al dinar popular. Cal comprar un braçalet identificatiu al bar que hi haurà a l’exterior del pavelló.

Nota: El braçalet dóna accés a totes les activitats, tallers i inflables.

Adults: Si voleu participar als tallers, només se us demanarà la voluntat.

Masterclass de zumba amb FEFA (SportGest): Adults aportació solidària de 4 euros a abonar a l’entrada del centre cívic. Infants: gratuït si porten el braçalet dels tallers, i 2 euros si només volen fer zumba.



(**) Participació a la festa: Al plafó de l’AFA situat al costat del menjador de l’Escola Castellum hi ha penjades les graelles. Us animem a que us apunteu!!

En cas de pluja, les activitats i dinar es farien a l’interior del centre cívic. Els inflables quedarien suspesos.

___________________________________________________________

III CONCURS DE FLORS I PLANTES – BASES de PARTICIPACIÓ

En motiu de la Festa “Sant Julià de Ramis Floreix” l’AFA Castellum organitza un concurs de flors i plantes.

La participació en aquest concurs és oberta a tothom. Queden exclosos de participació els familiars directes del jurat i professionals del món de la jardineria.

Per participar cal emplenar el full de sol·licitud i entregar-ho junt amb la planta/flor dins el període de temps estipulat en les presents bases.

S’estableixen les següents categories:

- Planta fulla verda

- Planta flor

- Cactus o fulla grassa

- Manualitat floral (Categoria infantil menors de 12 anys)

El jurat estarà format per:

- 1 membre de la junta de l’AFA

- 1 membre de la comissió de Sant Julià de Ramis floreix

- 1 persona relacionada amb el món de la jardineria

Els quals escolliran un guanyador per a cada categoria. Els guanyadors s’anunciaran a la finalització del dinar. La decisió del jurat serà inapel·lable.

Es lliuraran 4 premis, un per a cada categoria.

L’exposició de flors i plantes serà a l'entrada de l'Escola Castellum de Sant Julià de Ramis. L’exposició estarà oberta de 10h a 18h del diumenge dia 12 de maig.

L’entrega de plantes es realitzarà el divendres dia 10 durant tot el dia a l’escola Castellum (direcció), i el dissabte dia 11 de 10h a 13h al Centre Cívic.

La recollida de flors serà el mateix diumenge a partir de les 18h, o el dilluns a l’escola Castellum.

La inscripció a la mostra implica l’acceptació de les bases de participació.


***

Sincers agraïments a: Ajuntament de Sant Julià de Ramis, Aula de Lectura, Casal de la Gent Gran, Trabucaires Costa Roja, Escola Castellum, Escola bressol El Cau de les Goges, AFA Castellum, als alumnes de l’escola pel cartell i logo tan xulos que han fet, a tots els comerços i empreses que han decidit col·laborar i a tothom qui ha posat el seu temps i ganes a fer d’aquesta festa una realitat.


ZUMBA


A les 11:00, a l'interior del Centre Cívic, tindrà lloc una MasterClass de Zumba, una activitat per a grans i petits!! Aquí us deixem el cartell.