Novetats curs 2020/21

Setembre 2020

  • PLA D'OBERTURA ESCOLA CASTELLUM CURS 2020/21: consulta el pla d'obertura de la nostra escola per aquest curs 2020/21 aquí.

  • US MASCARETA I GRUPS ESTABLES: l’escola es veu obligada a seguir el protocol que marca el Departament d’Educació i de Salut i intenten fer grups el més estables possibles per tal d’evitar el confinament de cap classe i que l’infant pugui moure’s amb llibertat dins de la seva aula i compartint el material amb el seu propi grup. Ens demanen paciència davant d'una situació nova per a tothom i amb opinions molt diverses.

  • COMISSIONS! A l'AFA no podem funcionar sense voluntaris. Aquest curs no sabem exactament quines activitats podrem portar a terme però us enviarem un missatge pel canal oficial de Whatsapp de la vostra classe perquè us hi apunteu. Sempre es necessiten més mans i sereu benvinguts!

  • XANDALLS i BATES: l'últim dia per a fer comanda per internet (Tessutti): 9 d'octubre. Revisió de comandes, confecció i lliurament: 1 mes aproximadament.

  • AFEGIU-VOS A LA JUNTA! Aquest curs ampliem la Junta! Us animem a ser-hi i tractar temes que afecten als nostres infants! Envieu un missatge al vostre/a delegat/da o envieu-nos un correu a hola@afacastellum.cat

  • FEU-VOS SOCIS DE L'AFA: aquest curs més que mai, en el què caldrà fer inversions "extres" per tal de millorar la situació dels nostres infants a l'escola o bé, a casa, si es dona el cas, agrairem que us feu socis de l'AFA!!! Els nostres fills/es se'n beneficiaran [ Com fer-ho ]

Setembre 2020

  • ACTIVITATS EXTRAESCOLARS: enguany, donada la situació actual de pandèmia no podrem fer una oferta d'activitats extraescolars massa extensa i caldrà seguir el protocol marcat pel Departament d'Educació i Salut. Sempre que sigui possible, l'activitat es realitzarà per grup estable. En el cas que per poder realitzar l'activitat calgui barrejar grups, l'activitat podria canviar d'ubicació de dins de l'escola al centre cívic per tal de preservar l'aula del grup estable. Les activitats s'iniciaran a partir del 2 de novembre i finalitzaran el 31 de maig de 2021. Consulta l'oferta d'extraescolars aquí i fes la teva inscripció del 28 de setembre al 12 d'octubre.

  • BERENAR FESTA MAJOR: aquest divendres dia 25 de setembre a la sortida de l'escola i amb motiu de la Festa Major de Sant Julià de Ramis, l'AFA Castellum conjuntament amb l'Ajuntament, organitza espectacle infantil i berenar per tots els nostres infants!! Per protocol COVID, confirma la teva assistència omplint aquest formulari !