Xandalls i bates

Tots els voluntaris de la junta de l'AFA estem molt contents de poder-vos facilitar un any més l'adquisició de la indumentària de l'escola. El xandall i la bata "oficial", no són obligatoris però són recomanables tenir-los sobretot per les excursions i sortides fora de l'escola ( ja sigui dins o fora l'horari escolar).

Des de fa uns anys la comissió de xandalls, va firmar un conveni amb la companyia tèxtil arbucienca Tessuti per a la confecció de la roba. Aquesta empresa, fa una comanda de xandalls i bates a principi de curs i una altra després de Nadal en cas que hi hagi suficients peticions. A més, ens permet fer la comanda per internet, facilitant-nos la compra individual i la gestió. Esperem que us agradi com treballem i si no esteu contents, feu-nos-ho saber.

Finalment volem donar un immens gràcies a tota la gent que, en menor o major mesura, ha estat implicada amb la comissió de xandalls durant tots aquests anys, tirant-la endavant i estructurant-ho tot fins arribar a dia d'avui. Sou collonuts!!!

PROPERA COMANDA

  • Emprovar xandalls i comanda: Del l'1 d'octubre al 9 d'octubre.

  • Últim dia per a fer comanda per internet: 9 d'octubre.

  • Revisió de comandes i confecció: 1 mes aproximadament.

Passos a seguir

1. Fer-se soci de l'AFA. Els xandalls són exclusius per als nostres socis.

2. Doneu-vos d'alta a Tessuti.es seguint el document adjunt [Com fer alta a la web]

3. Un cop feta l'alta, accediu amb el vostre usuari i escriviu al cercador la paraula "Castellum".

4. Dins de cada tipus de roba, hi ha un patró de mesures per saber la talla del vostre fill o filla. Si tot i això no ho teniu clar, tenim una solució per a vosaltres al punt 5.

5. A la web podreu veure les mides del xandalls. Tot i això, si algú desitja emprovar-se'l, estarem disponibles el dilluns 5 i dimecres 7 a les 16:30h a la sortida del Salze Viu (On es va fer el berenar, darrera el centre cívic ). Per si no podeu venir cap d'aquests dies, hem creat un grup de Whatsapp que hi podeu accedir amb aquest enllaç.

5.1 Us agrairem que sigueu curosos amb les mostres, només en tenim una de cada i ha de servir per a tothom. Tracteu-les amb delicadesa i deixeu-les on les heu trobat. La resta de socis us ho agrairan.

6. Escollir per la web què voleu adquirir, si hi voleu brodat el nom o no i pagar-ho. Escolliu a l'enviament recollir-ho a la botiga!!!

7. Un mes després de tancar la comanda, arribaran els xandalls i us avisarem dels dies i hores de recollida a la mateixa escola.

8. Per a qualsevol dubte, ja ho sabeu, hola@afacastellum.cat ;)